Nyheter

Møt regissør Ellen-Astri Lundby

Torsdag 12. april ønsker regissør Ellen-Astri Lundby velkommen til premieren på BRENNENDE MINNER, som blir etterfulgt med Q&A. Ellen-Astri har jobbet som uavhengig filmskaper siden 1989 og har produsert og regissert flere kortfilmer, både fiksjon og dokumentarer. »

Sing-a-long: Mamma Mia

Onsdag 14. mars, 18 års aldersgrense! Syng med ABBA i denne ikoniske filmen fra 2008. Filmen er fylt med sanger vi vet at du vet at du elsker! Nå kommer den endeling som sing-a-long i Vinterfestuka. ”Mamma Mia, here I go again, My, my how can I resist you” »

Sing-a-long: Dyrene i Hakkebakkeskogen

Tirsdag den 13. mars! Kle deg ut, lev deg inn! Filmatiseringen av Dyrene i Hakkebakkeskogen vises denne gang på en måte du aldri har opplevd før, og nettopp DU får nå mulighet til å være en del av selve filmopplevelsen. »

Oscar-utdelingen

I 2014 gikk Guillermo del Toro til Universal for å selge en remake av en film han elsker; The Creature from the Black Lagoon fra 1954. Men Universal hadde egne planer for de nye monsterfilmene sine, og sa nei takk. Nå har The Shape of Water fire Oscar, og Dark Universe ligger med brukket rygg. Det er herlig rettferdighet! »

Markering av kvinnedagen 8. mars 2018

Narvik Unge Sanitet inviterer til markering av den internasjonale kvinnedagen torsdag 8.mars. Vi markerer dagen med gratis kinovisning av den kritikerroste filmen Hva vil folk si. »

Last ned Aurora kino-appen.

For første gang får du nå hele kinoturen: program, billettkjøp, venner og mer i en egen mobil-app. Og ikke bare det - nå kan du lagre kortet ditt og betale kinobilletten enkelt med et klikk. »

BABYKINO

Babykino er tilrettelagt for de som er ifølge med de aller minste. »

Bursdagsbarn i huset snart?

La Aurora kino Narvik ta hånd om bursdagen! Vi kan tilby dere et selskap med drikke, godterier og popcorn, samt bespisning om det er ønskelig - og selvfølgelig en spennende kinoopplevelse! »

Kinoklubb Norge

Bli medlem i Kinoklubb Norge og få halv pris på kinobilletten på utvalgte filmer. »

Aldersgrenser på kino.

Aldersgrensene er tillatt for alle, 6 år, 9 år, 12 år, 15 år og 18 år. Det er Medietilsynet som setter aldersgrense på kinofilm. »

Familiebilletten

Et spesialtilbud skreddersydd til barnefamilier! »