Nyheter

Romjulsvisning av "Den 12. Mann" 27.12. klokken 18.00

Tredje juledag viser vi "Den 12. mann" klokken 18.00. Kristoffer Østnes, formidler ved Narviksenteret, vil i forkant av filmen fortelle om den lokale aktiviteten til etteretningstjenestene i Narvik. Kinoen byr på kaker og kaffe/te. »

Billettsalget til Star Wars: The Last Jedi

Vi starter billettsalget til Star Wars: The Last Jedi tirsdag 10. oktober kl. 09:00 på nett. Filmen har verdenspremiere 13. desember. »

Programsjefens kinotips etter filmfestivalen i Haugesund

Aurora kino stilte med en stor delegasjon på Den norske filmfestivalen i Haugesund som nylig gikk av stabelen. Det ble mange seminarer og møter, men vi fikk da også sett noen filmer, og her vil vi trekke fram tre av dem: »

Høsthalvårets Kinoklubbfilmer.

Dette semesteret viser vi fem filmer i Kinoklubben. Her får du servert fransk vingård, historisk kjærlighetsdrama, norsk samfunnsaktuelt drama, Agatha Christie krim og Jan Baalsruds dramatiske flukt fra nazistene under andre verdenskrig. »

Beste kinobesøk siden 2012

Totalt løste 37.421 billetter på kinoen i fjor. Dette er en økning på ca. 1.500 besøk, eller 4 %, sammenlignet med 2015, som også var et godt kinoår. Dette er de beste besøkstallene på kino siden 2012. »

Kinoannonsene i FREMOVER er tilbake!

Fra og med torsdag den 10. november vil Aurora kino Narvik starte med å annonsere i avisa Fremover. »

Bursdagsbarn i huset snart? Hvorfor ikke ha en KINOBURSDAG!

La Aurora kino Narvik ta hånd om bursdagen! Vi kan tilby dere et selskap med drikke, godterier og popcorn, samt bespisning om det er ønskelig - og selvfølgelig en spennende kinoopplevelse! »

Kinoklubb Norge

Bli medlem i Kinoklubb Norge og få halv pris på kinobilletten for filmer som BIRKEBEINERNE, CAROL, GRAND HOTEL og A PERFECT DAY. »

Nye aldersgrenser på kino fra 1. juli 2015.

De nye aldersgrensene blir tillatt for alle, 6 år, 9 år, 12 år, 15 år og 18 år. Det er Medietilsynet som setter aldersgrense på kinofilm. »

Åpningstider i julen.

Aurora kino Narvik ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år! Kinoen har stengt julaften og nyttårsaften. Øvrige dager åpner vi 30 minutter før første forestilling og holder åpent til siste film starter. »

Familiebilletten

Et spesialtilbud skreddersydd til barnefamilier! »