Nyheter

Billettsalget til Star Wars: The Last Jedi

Vi starter billettsalget til Star Wars: The Last Jedi tirsdag 10. oktober kl. 09:00 på nett. Filmen har verdenspremiere 13. desember. »

Den Store Kinodagen 4. november 2017

Lørdag 4. november er det nok en gang duket for fest hos Aurora kino Narvik. »

Film fra Nord til Narvik

Film fra Nord er Tromsø internasjonale festivals populære sideprogram som hvert år viser det beste av kort- og dokumentarfilmer produsert i Barentsregionen. »

Date Night med THE BIG SICK den 15. september

I samarbeid med Scandic Narvik har vi gleden av å tilby en Date Night med film og mat. Det blir filmstart på Aurora kino Narvik kl. 19:00 fredag 15. september påfulgt av middag på Scandic etter filmen. Date Night kjøpes hos Aurora kino Narvik, som bestiller bord til gjestene. »

Programsjefens kinotips etter filmfestivalen i Haugesund

Aurora kino stilte med en stor delegasjon på Den norske filmfestivalen i Haugesund som nylig gikk av stabelen. Det ble mange seminarer og møter, men vi fikk da også sett noen filmer, og her vil vi trekke fram tre av dem: »

Unik mulighet til å se David Gilmour: Live at Pompeii på kino

13. september kl. 18:30, viser vi den spektakulære konserten live at Pompeii på Aurora kino Narvik. Konsertfilmen vise kun en gang så dette er eneste mulighet til å se David Gilmour, låtskriver og vokalist fra Pink Floyd, rocke løs på kino. »

Høsthalvårets Kinoklubbfilmer.

Dette semesteret viser vi fem filmer i Kinoklubben. Her får du servert fransk vingård, historisk kjærlighetsdrama, norsk samfunnsaktuelt drama, Agatha Christie krim og Jan Baalsruds dramatiske flukt fra nazistene under andre verdenskrig. »

BABYKINO

Babykino 18. mai er King Arthur: Legend of the Sword. »

Beste kinobesøk siden 2012

Totalt løste 37.421 billetter på kinoen i fjor. Dette er en økning på ca. 1.500 besøk, eller 4 %, sammenlignet med 2015, som også var et godt kinoår. Dette er de beste besøkstallene på kino siden 2012. »

Kinoannonsene i FREMOVER er tilbake!

Fra og med torsdag den 10. november vil Aurora kino Narvik starte med å annonsere i avisa Fremover. »

Bursdagsbarn i huset snart? Hvorfor ikke ha en KINOBURSDAG!

La Aurora kino Narvik ta hånd om bursdagen! Vi kan tilby dere et selskap med drikke, godterier og popcorn, samt bespisning om det er ønskelig - og selvfølgelig en spennende kinoopplevelse! »

Kinoklubb Norge

Bli medlem i Kinoklubb Norge og få halv pris på kinobilletten for filmer som BIRKEBEINERNE, CAROL, GRAND HOTEL og A PERFECT DAY. »

Nye aldersgrenser på kino fra 1. juli 2015.

De nye aldersgrensene blir tillatt for alle, 6 år, 9 år, 12 år, 15 år og 18 år. Det er Medietilsynet som setter aldersgrense på kinofilm. »

Familiebilletten

Et spesialtilbud skreddersydd til barnefamilier! »