Ikon for spill av ×

Mamma Mia Sing-a-long: 18 års aldersgrense.

Syng med ABBA i denne ikoniske filmen fra 2008. Filmen er fylt med sanger vi vet at du vet at du elsker! Nå kommer den endeling som sing-a-long i Vinterfestuka. ”Mamma Mia, here I go again, My, my how can I resist you”

Kle deg ut, lev deg inn!

Du velger selv hvor aktivt du vil delta i forestillingen. Det er for eksempel ikke obligatorisk å kle seg ut, men det gjør det utrolig mye morsommere. Kostymer eller ikke, som publikummer får du uansett utdelt en forundringspose som inneholder rekvisitter og stæsj som skal benyttes på en gitt måte og til et gitt tidspunkt i løpet av forestilling. Dette er en interaktiv filmforestilling hvor DU er stjerna!

Vi ruller ut den røde løperen, sørger for at du har mulighet til å kjøpe god drikke og byr på en fantastisk stemning!

Som sangvert for kvelden har vi vært så heldig å få Marita Havaas Olsen til å lose oss gjennom forestilllingen. Marita er en dyktig produsent og prosjektleder, som på fritiden elsker å drive med musikk og teater. 

Om filmen:

MERYL STREEP og PIERCE BROSNAN leder an i en fantastisk rollebesetning i ”Mamma Mia! Filmen”, en musikalsk feiring av mødre, døtre og fedre, ekte kjærlighet som forsvant og ny som blir funnet, og de romantiske anledningene som byr seg på en gresk øy når kjærligheten svever i luften og musikk og dans er til stede på alle kanter.


Denne produksjonen er et samarbeid mellom Norges Korforbund, Vinterfestuka og Aurora kino Narvik.
 

 


Kjøp billetter til Mamma Mia Sing-a-long: 18 års aldersgrense.

Ingen forestillinger

Bilder fra filmen