Ikon for spill av ×

Mamma Mia: Here We Go Again! Sing-along.

Vi gjør det igjen for tredje år på rad! Kle deg ut og lev deg inn :-) Vi ruller ut den røde løperen, byr på en alkoholfri velkomstdrikk og popcorn før filmen.

Kle deg ut, lev deg inn!

Du velger selv hvor aktivt du vil delta i forestillingen. Det er for eksempel ikke obligatorisk å kle seg ut, men det gjør det utrolig mye morsommere.  Dette er en interaktiv filmforestilling hvor DU er stjerna!

 

Vi ruller ut den røde løperen, byr på en velkomstdrikk og popcorn før filmen.

 

Som sangvert for kvelden har vi vært så heldig å få Veronica Frette Evensen til å lose oss gjennom forestilllingen. Veronica er et fyrverkeri av en dame, som på fritiden elsker å drive med musikk og teater. 

 

Vi inviterer til en feel-good aften for gammel og ung! Ta med deg barn, barnebarn, mor, bestemor, oldemor, far, bestefar eller olderfar for en unik opplevlse på kino. 

 

Vi gjør oppmerksom på at dette er et alkoholfritt arrangement for alle. 

 

OM FILMEN:

Tidenes herligste filmopplevelse er tilbake! Endelig er oppfølgeren til kinosuksessen, Mamma Mia, her. Ti år etter handlingen i den første filmen, venter Sophie og Sky barn. Sophie har tatt over driften av Donnas villa på den greske øya Kalokairi. Mens hun går svanger ønsker hun å få vite mer om morens fortid og hvordan hun møtte Sophies tre fedre. I tillegg banker en ny gjest på døra; Sophies bestemor, som hun aldri har møtt før. Det er duket for nye morsomme forviklinger og en lang rekke av fengende ABBA-låter i denne gledesspredende musikalfilmen. Gled deg til et gjensyn med castet fra den første filmen og en rekke nye bekjentskaper i sommerens store kinofest.

Kjøp billetter til Mamma Mia: Here We Go Again! Sing-along.

Ingen forestillinger

Bilder fra filmen