Ikon for spill av ×

Dyrene i Hakkebakkeskogen: Sing-a-long

Kle deg ut, lev deg inn!

 Filmatiseringen av Dyrene i Hakkebakkeskogen vises denne gang på en måte du aldri har opplevd før, og nettopp DU får nå mulighet til å være en del av selve filmopplevelsen.  

Underveis i selve filmvisningen blir det allsang til kjente og kjære sanger. Her blir det garantert høy energi og mye latter! Du velger selv hvor aktivt du vil delta i forestillingen. Det er for eksempel ikke obligatorisk å kle seg ut, men det gjør det utrolig mye morsommere. Kostymer eller ikke, som publikummer får du uansett utdelt popcorn, juice og en kjærlighet. Dette er en interaktiv filmforestilling hvor DU er stjerna.

 

Som sangvert for kvelden har vi vært så heldig å få Veronica Frette Evensen til å lose oss gjennom forestilllingen. Veronica er et fyrverkeri av en dame som på fritiden elsker å drive med musikk og teater.

 

Her ligger det til rette for en skikkelig eventyrlig opplevelse. Vi håper derfor at både barn og voksne benytter sjansen til å kle seg og lage den magiske stemingen i Hakkebakkeskogen. 

 

HANDLING:

I Hakkebakkeskogen bor Klatremus og de små vennene hans i konstant fare for å bli spist av Mikkel Rev og andre rovdyr som ikke klarer å skaffe seg mat på ærlig vis. Når Petter Pinnsvin i tillegg forsøker å spise fornuftige Morten Skogmus sin bestemor, er det på tide å lage en lov for å regulere lovløsheten i skogen. Bjørnen Bamsefar hjelper dem med å innføre loven: Nå skal alle dyrene i skogen være venner og det er forbudt å spise hverandre. Men Mikkel Rev er fortsatt sulten.


Kjøp billetter til Dyrene i Hakkebakkeskogen: Sing-a-long

Ingen forestillinger

Bilder fra filmen